Een greep uit ons aanbod

Contractmanagement

U zou het misschien niet verwachten, maar het beheren van uw contracten kan een dure aangelegenheid zijn. Beheert u lopende contracten niet op de juiste manier, dan loopt u het risico, dat deze stilzwijgend verlengd worden met alle gevolgen en kosten, die daarbij horen.

Wij beheren al uw lopende contracten en waarschuwen u tijdig, wanneer deze aflopen of wanneer veranderingen in de markt u voordeel kunnen opleveren. Zo bent u altijd verzekerd, dat u geen ongewilde verlenging heeft en dat u altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.

Partner programma

Alle aangesloten sportverenigingen kunnen gebruikmaken van het partnerprogramma. Dit programma biedt u extra inkomsten zonder dat u hier veel voor hoeft te doen.

LDB Sport neemt u al het werk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het programma promoten onder uw leden. Wij richten zonder kosten uw eigen partner portal in, desgewenst in uw eigen huisstijl. Uw eigen projectmanager begeleid u en zorgt voor een maximale stroom van inkomsten.

Besparen op uw kosten

Middels ons Shared Services Center kunt u eenvoudig een kostenscan aanvragen. Het enige, dat u hoeft te doen is het aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken. Onze backoffice neemt na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken.

Na het afronden van de kostenscan ontvangt u van ons een besparingsvoorstel. U bepaalt zelf of u het voorstel aanneemt of niet. Wanneer u een voorstel accepteert, betaalt u over de besparing die wij voor u realiseren een kleine bemiddelingsfee. Realiseren wij geen besparing? Dan kost het u niets.

Sponsoring

Sponsoren zijn van groot belang voor de meeste sportverenigingen. Het werven van sponsoren wordt in de praktijk steeds lastiger. Daarnaast blijkt het behouden van bestaande sponsoren ook een hele klus

Wij beiden u diverse mogelijkheden waarmee u voldoende voordelen biedt voor u bestaande sponsoren. Hierdoor is het eenvoudiger om hen te behouden als sponsor. Daarnaast zorgt het bieden van voordelen er ook voor dat nieuwe sponsoren eenvoudiger aan u te binden zijn.

Duurzaam advies

Heeft u vragen over duurzaamheid of ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze team van specialisten staat klaar om u te ondersteunen. Door onze brede kennis en ons grote netwerk kunnen wij verder gaan dan de vraag. Wij tonen u wat er nog meer mogelijk is. Wat dacht u bijvoorbeeld van gratis zonnepanelen?Doe de scan en probeer ons eens uit.

Verhoog de onderlinge business van uw sponsoren

LDB sport heeft met haar unieke concept reeds vele malen bewezen dat onze werkwijze het onderling zaken doen tussen uw sponsoren en ook uw leden aanzienlijk zal toenemen. Samen met u helpen wij hen aan een hogere omzet.

Dankbare en blije sponsoren, wie wil dit nou niet? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Sending

©2019 LDB Sport is onderdeel van Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account