hygiëne goed geregeld

Heeft u het gevoel dat u “waar voor uw geld krijgt” of weet u niet altijd waarvoor u betaald? Wordt het schoonmaakprogramma en vervangen van hygiëne artikelen in overleg opgesteld om een goede balans te krijgen tussen bezetting, vervuiling en schoonmaak of vervanging? Op deze manier ontstaat namelijk een model van openheid en transparantie waarin iedereen op de hoogte is van wat er moet gebeuren.

Zowel bij schoonmaak als hygiëne producten zoals zeepdispensers, handdoekrollen en schoonloopmatten heeft het te volgen programma alles te maken met bezetting en daarmee de mate van vervuiling. Heeft u een leverancier die met u meedenkt, nu en in de toekomst?
Wij werken samen met een expert die niet één standaard programma op de plank heeft liggen maar actief met u en uw medewerkers communiceert: op deze manier zijn er korte lijnen en een stijging van de belevingskwaliteit door hogere betrokkenheid.

Uw eigen facilitair manager die alles voor u in de gaten houdt en waar nodig aanpast! Door op deze manier samen te werken ontstaat er een win-win situatie: de kosten verlagen en de tevredenheid bij beide partijen ligt hoger. Dat is mooi (schoon) toch ?!

 

Neem contact met ons op

Sending

©2019 LDB Sport is onderdeel van Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account