Gratis zonnepanelen

Vanaf 2023 bent u als zakelijk vastgoed eigenaar verplicht om minimaal een C-energielabel te hebben voor uw vastgoed. Dit lijkt nog ver weg, maar niets is minder waar. In de praktijk stellen veel eigenaren de benodigde investeringen uit, aangezien zij de komende paar jaar nog geen verplichting hebben. Toch is het verstandig om juist nu deze investeringen te doen, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen en verlaging van de kosten.

Zijn investeringen altijd nodig? Ja, helaas is dit wel het geval. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen op uw dak. In veel gevallen is dit voldoende om een goed energielabel te verkrijgen. Onze partners huren uw dak en plaatsen daar zonnepanelen. U ontvangt hiervoor zelf een vergoeding per jaar en dat 15 jaar lang. Na deze periode bent u eigenaar van de panelen. Een bijkomend voordeel is dat uw energiekosten zullen dalen. Een win-win situatie voor u. U ontvangt een jaarlijkse vergoeding voor uw dak en bespaart aanzienlijk op uw energienota.

Neem contact met ons op

Sending

©2019 LDB Sport is onderdeel van Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account