Welkom op LDB-Sport

LDB Sport is ontstaan vanuit Let’s do Business en haar partners.  Steeds meer sportverenigingen teren in op hun eigen vermogen en zien hun inkomsten slinken. Dit komt door lagere subsidies vanuit de overheid, het afnemen van het aantal sponsoren en teruglopende leden aantallen.  Daarnaast is het vinden van vrijwilligers een steeds grotere opgave en ervaren de vrijwilligers die zich inzetten voor hun club een steeds grotere druk.

In de praktijk zorgt dit er voor dat sommige taken binnen een sportvereniging slechts gedeeltelijk of helemaal niet worden ingevuld met alle gevolgen van dien. Ook zorgt een steeds krapper wordend budget ervoor dat er minder activiteiten kunnen worden georganiseerd en dat veel sportlocaties achterlopen in onderhoud.

Wij delen onze kennis en ervaring

Let’s do Business en haar partners willen hun kennis en ervaring inzetten om deze sportverenigingen te helpen.  Zo kunnen wij in overleg bepaalde taken van uw sportvereniging overnemen en beheren zodat uw vrijwilligers meer ruimte en vrijheid krijgen om zich te richten op uw leden. Daarnaast helpen wij uw vereniging bij het verhogen van het besteedbaar budget en het verlagen van de kosten.

Wij bieden hulp bij vraagstukken over duurzaamheid. Hiervoor werken wij samen met gemeentes en partijen die verder kijken dan de vraag. Wij onderzoeken wat mogelijk is en presenteren onze bevindingen in een heldere en duidelijke rapportage zodat u precies weet wat er mogelijk is en wat de directe en indirecte gevolgen zijn voor uw vereniging. Wanneer er investeringen nodig zijn helpen wij u om ruimte te maken in het bestaande budget zodat in veel gevallen de kosten kunnen worden gedragen door de besparingen die wij voor u realiseren.

Bundeling van krachten

Naast de passie voor sport geloofd LDB Sport sterk in het lokaal, onderling zaken doen. daarom betrekken wij graag uw zakelijke relaties in het proces. Alleen is maar alleen en daarom bundelen wij de krachten van onze partners en uw lokale relaties. Wij werken samen op een gelijkwaardige manier en staan open voor iedere lokale partij.

LDB Sport hecht veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, dit is dan ook wat u van ons kunt verwachten. Alles wat wij doen gaat in overleg met u. Zo behoud u altijd de controle en worden onverwachte zaken voorkomen.

Wat bieden wij u?

CONTRACTMANAGEMENT

SPONSORING

BESPAREN OP UW KOSTEN

PARTNER PROGRAMMA

DUURZAAM ADVIES

VERHOGEN ONDERLINGE BUSINESS

Wat zeggen anderen over ons?

Neem contact met ons op

Sending

©2019 LDB Sport is onderdeel van Let's Do Business|  Disclaimer | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account